Giriş Kayıt
Logan Marshall-Green

Logan Marshall-Green (41)


Oyuncu

Logan Marshall-Green, 01 Kasım 1976 Charleston, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Şeytan (2010), Davet (2015), Quarry (2016), Kumdan Kale (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1976
Doğum Yeri: Charleston, Güney Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Logan Marshall Green
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.1 468

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 41 Aksiyon Oyuncu 7.6 230,593

Kumdan Kale
2017 41 Dram Oyuncu 6.3 9,722
2017 41 Dram Oyuncu    
2016 40 Biyografi Oyuncu 7.3 95,315
2016 Suç Oyuncu 8.2 8,414

Davet
2015 39 Dram Oyuncu 6.7 48,956
2014 38 Dram Oyuncu 4.8 582
2014 38 Dram Oyuncu 5.7 5,457

Soguk Gece
2013 37 Suç Oyuncu 5.7 7,378

Döşeğimde Ölürken
2013 37 Dram Oyuncu 5.4 3,121
2012 36 Macera Oyuncu 7.0 506,754

Şeytan
2010 34 Dram Oyuncu 6.2 112,963
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,436

Brooklyn'in Kralı
2009 33 Suç Oyuncu 6.7 55,395

Seni İstiyorum
2007 31 Dram Oyuncu 7.4 96,939
2007 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,127

Büyük Baskın
2005 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 19,258
2005 29 Komedi Oyuncu 5.5 465

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 70,504
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017