Giriş Kayıt
Jean-Claude Deguara

Jean-Claude Deguara


Görsel Efekt, Oyuncu

Jean-Claude Deguara, görsel efekt, oyuncu. Merlin (2008), Jonathan Strange & Mr Norrell (2015), Bonekickers (2008), Torchwood (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Claude Deguara | Jean-Claude Deguarra
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Görsel Efekt 8.2 9,773

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Görsel Efekt 6.6 41,212

Sefiller
2012 Dram Görsel Efekt 7.6 272,693

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 225,801

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 249,886
2012 Belgesel Görsel Efekt    
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 5,525
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 336
2012    
2011 Belgesel Oyuncu 8.1 579

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 121,393
2010 Suç Görsel Efekt 9.2 645,495
2009 Dram Görsel Efekt 7.4 7
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 1,444
2009 Dram Görsel Efekt    
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 62,282
2008 Macera Görsel Efekt 4.6 687

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 232,863
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 11,928
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 35,624
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 172,529

Büyük İskender
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 149,700

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 163,391

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 451,447

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 116,264

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 455,979
2001 Belgesel Görsel Efekt 6.5 10
Film Altyazıları
Rampage (13,552) Ready Player One (8,163) Blockers (2,065) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,542) The Cured (758) Future World (719) Den 12. mann (648) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,853) The 100 (3,031) The Expanse (2,374) La casa de papel (2,305) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,165)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018