Giriş Kayıt
Wong Ching Ching

Wong Ching Ching


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Wong Ching Ching, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kirli İşler (2002), Ölü ya da Diri (2006), Geçmişin İntikamı (2004), Şaşkın Hırsızlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wong Ching-ching
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölü ya da Diri
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.8 40,687

Şaşkın Hırsızlar
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 9,473

Geçmişin İntikamı
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 18,022
2003 Korku Sanat Yönetmeni 3.1 282
2003 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.9 712

Kirli İşler
2002 Suç Sanat Yönetmeni 8.1 107,983

Ölüm Melekleri
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 5,915
Dizi Altyazıları
Westworld (5,862) The Expanse (3,089) The 100 (2,780) La casa de papel (2,052) Colony (1,821) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,448) Genius (1,277) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018