Giriş Kayıt
Kimberly Smith

Kimberly Smith (49)


Yapımcı

Kimberly Smith, 15 Ağustos 1967 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yapımcı. "Dragon Tales" (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1967
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Kimberly A. Smith
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Yapımcı 8.1 43,553

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 41 Animasyon Yapımcı 6.9 19,013

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 41 Animasyon Yapımcı 7.1 11,432

Batman Dracula'ya Karşı
2005 38 Animasyon Yapımcı    
2004 Animasyon Yapımcı 7.3 7,248
2003 Animasyon Yapımcı 7.8 18,365
2002 Animasyon Yapımcı 6.1 2,390
2001 Animasyon Yapımcı    
1998 Animasyon Yapımcı 6.8 1,380
Film Altyazıları
Gold (7,853) Rings (3,980) Logan (3,341) Get Out (2,912) La La Land (2,250) The Age of Shadows (2,058) Split (2,025) Zashchitniki (1,823) The Great Wall (1,662) Office Christmas Party (1,525)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,381) The Blacklist (4,806) The Expanse (3,568) The Last Kingdom (2,468) Better Call Saul (2,303) Doctor Who (1,972) Game of Thrones (1,913) Vikings (1,894) Supernatural (1,783) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017