Giriş Kayıt
Kimberly Smith

Kimberly Smith (49)


Yapımcı

Kimberly Smith, 15 Ağustos 1967 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yapımcı. "Dragon Tales" (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1967
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Kimberly A. Smith
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Yapımcı 8.1 43,981

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 41 Animasyon Yapımcı 6.9 19,013

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 41 Animasyon Yapımcı 7.1 11,432

Batman Dracula'ya Karşı
2005 38 Animasyon Yapımcı    
2004 Animasyon Yapımcı 7.3 7,293
2003 Animasyon Yapımcı 7.8 18,533
2002 Animasyon Yapımcı 6.1 2,390
2001 Animasyon Yapımcı    
1998 Animasyon Yapımcı 6.8 1,380
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017