Giriş Kayıt
Jarrod Miller

Jarrod Miller


Editör

Jarrod Miller, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Editorial Department    
2004 Komedi Editorial Department    
2004 Dram Çeşitli 7.6 21,419
2003 Dram Editorial Department    
2003 Dram Editorial Department    
2003 Dram Editorial Department 6.9 943
2003 Suç Editorial Department    

Maldonado Mucizesi
2003 Dram Editorial Department    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018