Giriş Kayıt
Joe McLaughlin

Joe McLaughlin


Yapım Yöneticisi

Joe McLaughlin, yapım yöneticisi. Crash (2008), Lone Star (2010), (2011) Homeland (2011), (2004) Veronica Mars 3 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 5,175
2013 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.4 53,699
2011 Macera Çeşitli    
2011 Suç Çeşitli 8.4 263,962
2010 Dram Çeşitli 7.1 763
2008 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.8 1,296
2008 Komedi Çeşitli 6.4 15,743
2007 Aksiyon Çeşitli 7.5 4,538

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Çeşitli 6.9 58,246
2005 Dram Çeşitli    

Veronica Mars 3
2004 Dram Çeşitli 8.4 58,726
2004 Komedi Çeşitli 6.2 680

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 47,674
1996 Komedi Çeşitli 5.6 2,472
1993 Komedi Çeşitli 8.1 34,593
1993 Suç Çeşitli 8.6 9,844
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018