Giriş Kayıt
Joe McLaughlin

Joe McLaughlin


Yapım Yöneticisi

Joe McLaughlin, yapım yöneticisi. Crash (2008), Lone Star (2010), (2011) Homeland (2011), (2004) Veronica Mars 3 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi    
2013 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.5 52,991
2011 Macera Çeşitli    
2011 Suç Çeşitli 8.4 256,826
2010 Dram Çeşitli 7.1 763
2008 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.8 1,296
2008 Komedi Çeşitli 6.4 15,650
2007 Aksiyon Çeşitli 7.5 4,538

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Çeşitli 6.9 57,460
2005 Dram Çeşitli    

Veronica Mars 3
2004 Dram Çeşitli 8.4 57,967
2004 Komedi Çeşitli 6.2 680

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 46,851
1996 Komedi Çeşitli 5.6 2,472
1993 Komedi Çeşitli 8.1 34,066
1993 Suç Çeşitli 8.6 9,572
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017