Giriş Kayıt
Joe McLaughlin

Joe McLaughlin


Yapım Yöneticisi

Joe McLaughlin, yapım yöneticisi. Crash (2008), Lone Star (2010), (2011) Homeland (2011), (2004) Veronica Mars 3 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.5 52,672
2011 Macera Çeşitli    
2011 Suç Çeşitli 8.4 254,533
2010 Dram Çeşitli 7.1 763
2008 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.8 1,296
2008 Komedi Çeşitli 6.4 15,239
2007 Aksiyon Çeşitli 7.5 4,538

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Çeşitli 6.9 57,123
2005 Dram Çeşitli    

Veronica Mars 3
2004 Dram Çeşitli 8.4 57,673
2004 Komedi Çeşitli 6.2 680

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 46,484
1996 Komedi Çeşitli 5.6 2,433
1993 Komedi Çeşitli 8.1 33,795
1993 Suç Çeşitli 8.6 9,449
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017