Giriş Kayıt
Steve Marles

Steve Marles


Kameraman

Steve Marles, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Kameraman 6.6 91
2015 Kısa Metraj Kameraman 8.3 2,036
2015 Korku Kameraman 5.4 1,650
2014 Komedi Kameraman 6.3 1,746
2011 Korku Kameraman 6.7 1,742
2010 Suç Kameraman 7.6 3,169
2006 Komedi Kameraman 8.0 968
2001 Dram Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017