Giriş Kayıt
Steve Marles

Steve Marles


Kameraman

Steve Marles, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Kameraman 6.6 91
2015 Kısa Metraj Kameraman 8.3 2,036
2015 Korku Kameraman 5.4 1,650
2014 Komedi Kameraman 6.3 1,894
2011 Korku Kameraman 6.7 1,742
2010 Suç Kameraman 7.6 3,509
2006 Komedi Kameraman 8.0 968
2001 Dram Kameraman    
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018