Giriş Kayıt
Jeff Lovely

Jeff Lovely


Jeff Lovely, Amerikan Güzeli (1999), İçgüdü (1999), Introducing Dorothy Dandridge (1999), Sunset Strip (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Çeşitli 6.4 142,154
2000 Komedi 0 5.7 1,278

Amerikan Güzeli
1999 Dram 0 8.4 939,585

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Çeşitli 4.8 139,965

İçgüdü
1999 Dram 0 6.5 28,815
1999 Biyografi 0 7.0 2,344
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018