Giriş Kayıt
Jeff Lovely

Jeff Lovely


Jeff Lovely, Amerikan Güzeli (1999), İçgüdü (1999), Introducing Dorothy Dandridge (1999), Sunset Strip (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Çeşitli 6.4 137,548
2000 Komedi 0 5.7 1,278

Amerikan Güzeli
1999 Dram 0 8.4 877,965

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Çeşitli 4.8 134,360

İçgüdü
1999 Dram 0 6.5 27,394
1999 Biyografi 0 7.0 2,344
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017