Giriş Kayıt
Bjorn Korner

Bjorn Korner


Kameraman

Bjorn Korner, kameraman. (2010) Hayalet Yazar (2010), (2011) Anonim (2011), (2009) Aşkın Son Mevsimi (2009), (2014) Wir sind jung. Wir sind stark. (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 7.3 966

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Kameraman 6.2 31,665

Anonim
2011 Dram Kameraman 6.9 35,630

Hayalet Yazar
2010 Suç Kameraman 7.2 137,945

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Kameraman 7.0 15,489
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017