Giriş Kayıt
Bjorn Korner

Bjorn Korner


Kameraman

Bjorn Korner, kameraman. (2010) Hayalet Yazar (2010), (2011) Anonim (2011), (2009) Aşkın Son Mevsimi (2009), (2014) Wir sind jung. Wir sind stark. (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 7.3 966

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Kameraman 6.2 32,329

Anonim
2011 Dram Kameraman 6.9 35,926

Hayalet Yazar
2010 Suç Kameraman 7.2 139,455

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Kameraman 7.0 15,489
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017