Giriş Kayıt
János Koch

János Koch


Kameraman

János Koch, kameraman. (2015) Félvilág (2015), (2008) Kaméleon (2008), (2014) Kenau (2014), (2012) Het Bombardement (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 7.3 1,641

Ajan
2015 Aksiyon Kameraman 7.0 198,132
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 975
2012 Dram Kameraman 3.8 1,377
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.4 26
2010 Dram Kameraman 4.3 19

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Kameraman 4.4 2,614
2008 Komedi Kameraman 7.4 1,525
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,788) Blade Runner 2049 (3,515) Jigsaw (2,635) Last Flag Flying (2,431) The Man from Earth: Holocene (2,412) Geostorm (2,373) The Open House (1,343) Dunkirk (1,183) The Foreigner (1,049) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,121) Black Mirror (5,633) Supernatural (4,717) The Big Bang Theory (4,053) Shameless (2,650) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,572) The Blacklist (2,226) The Flash (1,914) The X Files (1,893) Knightfall (1,481)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018