Giriş Kayıt
Scott Juergens

Scott Juergens


Editör, Editör, Kameraman

Scott Juergens, editör, editör, kameraman. Dogtown and Z-Boys (2001), The Groomsmen (2003), Savaşın Sonu (2001), (2008) UFO Hunters (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Editorial Department
Editör
6.5 766
2003 Komedi Editorial Department 5.1 507

Savaşın Sonu
2001 Dram Editorial Department 7.1 8,887
2001 Belgesel Editorial Department 7.7 10,453
1997 Dram Kameraman 7.1 22
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018