Giriş Kayıt
Mireya Jorge

Mireya Jorge


Mireya Jorge,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Çeşitli 7.7 13,484
2009 Komedi Çeşitli 8.5 290,121
2009 Suç Çeşitli 8.0 98,824
2005 Komedi Çeşitli 7.9 124,512
2002 Korku Çeşitli 5.2 1,545
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018