Giriş Kayıt
David Jockel

David Jockel


David Jockel, Homecoming (2009), (2010) Kaçış Planı (2010), (2009) Yaz Aşkı (2009), (2002) Gecenin Nefesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçış Planı
2010 Suç Taşıma Bölümü 7.4 152,983

Yol
2009 Macera Taşıma Bölümü 7.3 187,341
2009 Gerilim Taşıma Bölümü 5.4 3,609

Yaz Aşkı
2009 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 137,044

Gecenin Nefesi
2002 Dram Taşıma Bölümü 6.5 65,994
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017