Giriş Kayıt
Monica Ionson

Monica Ionson


Monica Ionson, Hannibal (2013), (2002) Kalbinin Sesini Dinle (2002), (2017) Amerikan Tanrıları (2017), (2009) Being Erica (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Çeşitli 8.1 48,195
2013 Suç Çeşitli 8.6 191,173
2012 Aksiyon Çeşitli 7.1 4,681
2009 Aile Çeşitli 3.4 533
2009 Komedi Çeşitli 7.5 8,270
2005 Korku Çeşitli    

Kalbinin Sesini Dinle
2002 Komedi Çeşitli 6.6 110,627
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018