Giriş Kayıt
Monica Ionson

Monica Ionson


Monica Ionson, Hannibal (2013), (2002) Kalbinin Sesini Dinle (2002), (2017) American Gods (2017), (2009) Being Erica (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Çeşitli 8.5 9,525
2013 Suç Çeşitli 8.6 174,678
2012 Aksiyon Çeşitli 7.1 4,681
2009 Aile Çeşitli 3.4 533
2009 Komedi Çeşitli 7.6 7,866
2005 Korku Çeşitli    

Kalbinin Sesini Dinle
2002 Komedi Çeşitli 6.6 106,618
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,586) American Gods (5,724) Fargo (4,757) Lucifer (4,645) The 100 (2,812) Into the Badlands (2,685) Arrow (2,592) The Flash (1,871) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,762)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017