Giriş Kayıt
Bea Hoffmann

Bea Hoffmann


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Bea Hoffmann, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Gerilim Kostüm Bölümü 6.2 386
2008 Komedi Kostüm Bölümü    

Iz sürücü
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 1,688
2004 Dram Kostüm Bölümü 6.6 297
2002 Macera Kostüm Bölümü 7.1 3,356
1989 Dram Kostüm Bölümü 6.8 267
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017