Giriş Kayıt
Chris Hoerger

Chris Hoerger


Chris Hoerger, (1999) Dogma (1999), (2010) Kaçış Planı (2010), (2009) Yaz Aşkı (2009), (2002) Gecenin Nefesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçış Planı
2010 Suç Taşıma Bölümü 7.4 156,267

Yaz Aşkı
2009 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 139,588

Suç Mahallesi
2006 Suç Taşıma Bölümü 6.4 5,582

Gecenin Nefesi
2002 Dram Taşıma Bölümü 6.5 67,408
1999 Macera Taşıma Bölümü 7.3 190,241
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017