Giriş Kayıt
Carl Davin

Carl Davin


Kameraman

Carl Davin, kameraman. Bart Got a Room (2008), Chains of Gold (1991), Folks! (1992), (1985) Invasion U.S.A. (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Kameraman 7.5 10,609
2008 Komedi Kameraman 5.7 3,821
1997 Kameraman    
1992 Komedi Kameraman 5.5 2,040
1991 Aksiyon Kameraman 5.0 681
1985 Aksiyon Kameraman 5.3 6,263
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018