Giriş Kayıt
Carl Davin

Carl Davin


Kameraman

Carl Davin, kameraman. Bart Got a Room (2008), Chains of Gold (1991), Folks! (1992), (1985) Invasion U.S.A. (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Kameraman 7.5 10,300
2008 Komedi Kameraman 5.7 3,821
1997 Kameraman    
1992 Komedi Kameraman 5.5 2,040
1991 Aksiyon Kameraman 5.0 681
1985 Aksiyon Kameraman 5.3 6,263
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017