Giriş Kayıt
Greg Conroy

Greg Conroy


Greg Conroy, Kirli Sırlar (2006), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005), Melinda Ve Melinda (2004), Yok Ya! (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İhtiras Oyunları
2007 Dram 0    

Kirli Sırlar
2006 Dram 0 6.7 91,778

Bay Mükemmel
2005 Komedi 0 5.5 25,597

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon 0 5.0 58,841

Melinda Ve Melinda
2004 Komedi 0 6.5 28,634

Eve Dönüş
2004 Komedi 0 7.5 197,296
2004 Dram 0    

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi 0 6.7 99,220

Yok Ya!
2003 Komedi 0 6.4 26,424
2003 Komedi 0 8.7 43,006
2001 Dram Çeşitli 7.0 1,282
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018