Giriş Kayıt
Greg Conroy

Greg Conroy


Greg Conroy, Kirli Sırlar (2006), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005), Melinda Ve Melinda (2004), Yok Ya! (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İhtiras Oyunları
2007 Dram 0    

Kirli Sırlar
2006 Dram 0 6.7 89,326

Bay Mükemmel
2005 Komedi 0 5.5 24,522

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon 0 5.0 54,807

Melinda Ve Melinda
2004 Komedi 0 6.5 27,409

Eve Dönüş
2004 Komedi 0 7.5 192,390
2004 Dram 0    

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi 0 6.7 95,007

Yok Ya!
2003 Komedi 0 6.4 25,436
2003 Komedi 0 8.7 38,868
2001 Dram Çeşitli 7.0 1,282
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017