Giriş Kayıt
Zuzana Bursíková

Zuzana Bursíková


Kostümcü

Zuzana Bursíková, kostümcü. Avrupa Muhabbeti (2004), Omen 666 (2006), Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı (1997), Puerto Ricans in Paris (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 905
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.9 161
2014 Macera Kostüm Bölümü 7.8 17,565
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.9 4,740

Omen 666
2006 Korku Kostüm Bölümü 5.5 51,185

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 172,343

Sefiller
1998 Suç Kostüm Bölümü 7.5 33,964

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Kostüm Bölümü 6.3 8,196
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017