Giriş Kayıt
Aldo Bonifazi

Aldo Bonifazi


Kameraman

Aldo Bonifazi, kameraman. Dün, Bugün, Yarın (1963), Milano'da Mucize (1951), Stromboli (1950), Brancaleone Ordusu (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Brancaleone Ordusu
1966 Macera Kameraman 8.0 3,184

Dün, Bugün, Yarın
1963 Komedi Kameraman 7.3 5,051
1961 Komedi Kameraman 6.9 360

Milano'da Mucize
1951 Komedi Kameraman 7.8 4,294
1950 Dram Kameraman 7.3 3,956
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017