Giriş Kayıt
Aldo Bonifazi

Aldo Bonifazi


Kameraman

Aldo Bonifazi, kameraman. Dün, Bugün, Yarın (1963), Milano'da Mucize (1951), Stromboli (1950), Brancaleone Ordusu (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Brancaleone Ordusu
1966 Macera Kameraman 8.0 3,184

Dün, Bugün, Yarın
1963 Komedi Kameraman 7.3 5,859
1961 Komedi Kameraman 6.9 360

Milano'da Mucize
1951 Komedi Kameraman 7.8 4,294
1950 Dram Kameraman 7.3 3,956
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018