Giriş Kayıt
Aldo Bonifazi

Aldo Bonifazi


Kameraman

Aldo Bonifazi, kameraman. Dün, Bugün, Yarın (1963), Milano'da Mucize (1951), Stromboli (1950), Brancaleone Ordusu (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Brancaleone Ordusu
1966 Macera Kameraman 8.0 3,184

Dün, Bugün, Yarın
1963 Komedi Kameraman 7.3 5,611
1961 Komedi Kameraman 6.9 360

Milano'da Mucize
1951 Komedi Kameraman 7.8 4,294
1950 Dram Kameraman 7.3 3,956
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017