Giriş Kayıt
Ralph Belcher

Ralph Belcher


Yapım Yöneticisi

Ralph Belcher, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Treni
2015 Dram Çeşitli 5.9 8,336
2015 Komedi Çeşitli 6.0 586
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 8.0 952
2013 Gizem Çeşitli 6.5 3,921

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 4,194
2001 Belgesel Yapım Yöneticisi    
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017