Giriş Kayıt
Ralph Belcher

Ralph Belcher


Yapım Yöneticisi

Ralph Belcher, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Treni
2015 Dram Çeşitli 5.9 8,882
2015 Komedi Çeşitli 6.0 586
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 8.0 1,157
2013 Gizem Çeşitli 6.5 3,921

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 4,194
2001 Belgesel Yapım Yöneticisi    
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018