Giriş Kayıt
Ralph Belcher

Ralph Belcher


Yapım Yöneticisi

Ralph Belcher, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Treni
2015 Dram Çeşitli 5.9 9,493
2015 Komedi Çeşitli 6.0 586
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 8.0 1,157
2013 Gizem Çeşitli 6.5 4,783

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 4,194
2001 Belgesel Yapım Yöneticisi    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,570) The Expanse (3,009) The 100 (2,700) La casa de papel (1,945) Colony (1,799) The Crossing (1,554) Luke Cage (1,416) Genius (1,230) 12 Monkeys (1,097) Vikings (1,061)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018