Giriş Kayıt
Federico Berón

Federico Berón (40)


Yönetmen Asistanı

Federico Berón, 03 Kasım 1977 Buenos Aires, Arjantin doğumlu yönetmen asistanı. Motosiklet Günlüğü (2004), Yolda (2012), Aura... (2005), Hayaletler (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Kasım 1977
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 38 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 10

Yolda
2012 35 Macera Yönetmen Asistanı 6.1 36,011

Hayaletler
2007 30 Korku Yönetmen Asistanı 6.1 1,342

Aura...
2005 28 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 10,552

Motosiklet Günlüğü
2004 27 Macera Yönetmen Asistanı 7.8 88,226

Yolda Bir Aile
2004 27 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 977
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (19,336) Blade Runner 2049 (3,215) Jigsaw (2,354) Geostorm (2,125) Last Flag Flying (1,638) The Man from Earth: Holocene (1,429) Dunkirk (1,198) It (985) The Foreigner (940) Justice League (705)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,966) Black Mirror (5,267) Shameless (5,157) The Big Bang Theory (3,098) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,001) Star Trek: Discovery (2,965) Supernatural (2,908) The X Files (2,057) The Gifted (1,685) The Blacklist (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018