Giriş Kayıt
Scott B. Wood

Scott B. Wood


Sanat Bölümü

Scott B. Wood, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Sanat Bölümü 6.1 9,208

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 117,242

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Sanat Bölümü 7.8 281,227
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 43,638

Kayıp Umutlar
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 32,213

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 5,218

Büyük Dövüş
2011 Dram Sanat Bölümü 8.2 366,212

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.7 154,982

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 20,914

Köy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 209,833

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 67,148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017