Giriş Kayıt
Scott B. Wood

Scott B. Wood


Sanat Bölümü

Scott B. Wood, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Sanat Bölümü 6.1 7,738

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 114,980

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Sanat Bölümü 7.8 272,995
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 42,344

Kayıp Umutlar
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 31,846

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 5,218

Büyük Dövüş
2011 Dram Sanat Bölümü 8.2 357,735

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.7 152,184

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 20,914

Köy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 206,274

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 66,150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017