Giriş Kayıt
Scott B. Wood

Scott B. Wood


Sanat Bölümü

Scott B. Wood, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Sanat Bölümü 6.1 11,333

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 121,346

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Sanat Bölümü 7.8 294,931

Karar Günü
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 45,993

Kayıp Umutlar
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 33,391

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 5,218

Büyük Dövüş
2011 Dram Sanat Bölümü 8.2 384,377

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.7 160,001

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 20,914

Köy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 215,783

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 68,885
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018