Giriş Kayıt
Scott B. Wood

Scott B. Wood


Sanat Bölümü

Scott B. Wood, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Sanat Bölümü 6.1 8,546

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 116,263

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Sanat Bölümü 7.8 277,161
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 43,030

Kayıp Umutlar
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 32,051

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 5,218

Büyük Dövüş
2011 Dram Sanat Bölümü 8.2 362,050

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.7 153,569

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 20,914

Köy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 207,936

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 66,574
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017