Giriş Kayıt
Mike Richer

Mike Richer


Sanat Bölümü

Mike Richer, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.6 156,277

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 20,914

Köy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 208,055

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 66,608
1999 Macera Sanat Bölümü 7.4 188,970
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017