Giriş Kayıt
Barry Grant

Barry Grant


Sanat Bölümü

Barry Grant, sanat bölümü. Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet (2004), (2003) Wonderland (2003), (1988) Lady in White (1988), (2002) Wishcraft (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Sanat Bölümü 8.5 146,997

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.5 8,205
2003 Suç Sanat Bölümü 6.6 19,797
2002 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,545
1988 Fantastik Sanat Bölümü 6.7 5,199
Dizi Altyazıları
Westworld (10,031) The Flash (3,525) La casa de papel (3,416) The 100 (3,348) Legion (2,924) Supernatural (2,103) Fear the Walking Dead (2,048) Krypton (1,893) Into the Badlands (1,824) The Big Bang Theory (1,520)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018