Giriş Kayıt
Barry Grant

Barry Grant


Sanat Bölümü

Barry Grant, sanat bölümü. Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet (2004), (2003) Wonderland (2003), (1988) Lady in White (1988), (2002) Wishcraft (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Sanat Bölümü 8.5 147,619

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.5 8,205
2003 Suç Sanat Bölümü 6.6 19,880
2002 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,545
1988 Fantastik Sanat Bölümü 6.7 5,199
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018