Giriş Kayıt
Mike Kassak

Mike Kassak


Oyuncu, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Mike Kassak, oyuncu, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.4 2,504
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,568
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.6 39,074
2010 Belgesel Set Dekoratörü
Oyuncu
7.0 50,543
2007 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
7.1 57,040

Jackass
2002 Belgesel Oyuncu 6.6 68,642
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017