Giriş Kayıt
Mike Kassak

Mike Kassak


Oyuncu, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Mike Kassak, oyuncu, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.4 2,504
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.6 38,330
2010 Belgesel Set Dekoratörü
Oyuncu
7.1 48,245
2007 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
7.1 57,040

Jackass
2002 Belgesel Oyuncu 6.6 68,642
Film Altyazıları
Gold (2,772) Personal Shopper (2,005) Get Out (1,772) Silence (1,724) Logan (1,643) The Age of Shadows (1,093) Split (1,055) La La Land (1,035) The Fate of the Furious (1,021) Rings (929)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,656) The Flash (5,739) Into the Badlands (3,414) Gotham (2,652) Fargo (2,050) The Blacklist (1,955) Game of Thrones (1,668) Vikings (1,567) The Last Kingdom (1,516) Billions (1,405)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017