Giriş Kayıt
Mike Kassak

Mike Kassak


Oyuncu, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Mike Kassak, oyuncu, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.4 2,504
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,568
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.6 39,712
2010 Belgesel Set Dekoratörü
Oyuncu
7.0 50,543
2007 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
7.1 57,040

Jackass
2002 Belgesel Oyuncu 6.6 68,642
Film Altyazıları
Rampage (12,741) Ready Player One (9,343) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,979) The Cured (1,952) Set It Up (997) Blockers (911) Den 12. mann (906) Journey's End (798) Black Panther (664)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,375) 12 Monkeys (3,069) La casa de papel (2,612) Into the Badlands (2,542) Legion (1,657) Fear the Walking Dead (1,447) The Expanse (1,326) Vikings (999) The Crossing (999) The 100 (950)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018