Giriş Kayıt
Nikki Griffin

Nikki Griffin (38)


Oyuncu

Jeanne Nicole Griffin, 16 Nisan 1978 Vicksburg, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu. (2006) Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı (2006), (2005) Vahşi Şeyler 3 (2005), (2009) Derin Vadi (2009), (2012) Yatak Altında (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeanne Nicole Griffin
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1978
Doğum Yeri: Vicksburg, Mississippi, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yatak Altında
2012 34 Korku Oyuncu 4.6 2,093
2010 32 Komedi Oyuncu 3.7 1,274

Derin Vadi
2009 31 Komedi Oyuncu 4.4 2,705

Kabile
2009 31 Korku Oyuncu 6.2 8

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 185,874

Çılgın Kuzenler
2005 27 Aksiyon Oyuncu 5.1 67,453

Vahşi Şeyler 3
2005 27 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,868

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 67,566

Yaz Aşkları
2001 23 Komedi Oyuncu 4.9 13,283

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,564
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017