Giriş Kayıt
Sophina Brown

Sophina Brown (41)


Oyuncu

Sophina Brown, 18 Eylül 1976 Saginaw, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Shark (2006), (2003) Chappelle's Show (2003), (2005) Numb3rs (2005), (2007) Ben Sana Söylemiştim (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1976
Doğum Yeri: Saginaw, Michigan, ABD
Takma İsmi: Sophie
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.3 25,972
2013 Dram Oyuncu 6.6 7,520

Ben Sana Söylemiştim
2007 31 Komedi Oyuncu 5.6 34,266
2006 Suç Oyuncu 7.1 10,516
2005 Suç Oyuncu 6.9 35,408
2003 Komedi Oyuncu 8.7 41,888
Dizi Altyazıları
Vikings (16,856) Black Mirror (5,505) The Flash (4,743) Shameless (4,254) Supernatural (2,894) The Big Bang Theory (2,726) The Blacklist (1,478) Star Trek: Discovery (1,410) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,185)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018