Giriş Kayıt
Sophina Brown

Sophina Brown (40)


Oyuncu

Sophina Brown, 18 Eylül 1976 Saginaw, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. (2003) Chappelle's Show (2003), (2005) Numb3rs (2005), (2007) Ben Sana Söylemiştim (2007), (2013) Ravenswood (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1976
Doğum Yeri: Saginaw, Michigan, ABD
Takma İsmi: Sophie
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.3 22,649
2013 Dram Oyuncu 6.7 7,230
2008 Suç Oyuncu    

Ben Sana Söylemiştim
2007 31 Komedi Oyuncu 5.6 33,176
2005 Suç Oyuncu 6.9 34,285
2003 Komedi Oyuncu 8.7 37,537
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,384) Passengers (8,543) Doctor Strange (4,827) Arrival (3,622) Assassin's Creed (2,999) Allied (2,815) Fences (2,759) Hacksaw Ridge (2,296) Moana (1,865) Forushande (1,459)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,586) Legion (8,541) The 100 (8,237) Taboo (7,282) The Big Bang Theory (5,891) Arrow (4,793) Black Sails (3,938) Vikings (3,461) The Expanse (3,420) The Flash (3,373)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017