Giriş Kayıt
Sophina Brown

Sophina Brown (41)


Oyuncu

Sophina Brown, 18 Eylül 1976 Saginaw, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Shark (2006), (2003) Chappelle's Show (2003), (2005) Numb3rs (2005), (2007) Ben Sana Söylemiştim (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1976
Doğum Yeri: Saginaw, Michigan, ABD
Takma İsmi: Sophie
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.3 24,873
2013 Dram Oyuncu 6.7 7,440

Ben Sana Söylemiştim
2007 31 Komedi Oyuncu 5.6 33,860
2006 Suç Oyuncu 7.1 10,507
2005 Suç Oyuncu 6.9 35,028
2003 Komedi Oyuncu 8.7 40,234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017