Giriş Kayıt
Sophina Brown

Sophina Brown (40)


Oyuncu

Sophina Brown, 18 Eylül 1976 Saginaw, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. (2003) Chappelle's Show (2003), (2005) Numb3rs (2005), (2007) Ben Sana Söylemiştim (2007), (2013) Ravenswood (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1976
Doğum Yeri: Saginaw, Michigan, ABD
Takma İsmi: Sophie
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.3 23,617
2013 Dram Oyuncu 6.7 7,313
2008 Suç Oyuncu    

Ben Sana Söylemiştim
2007 31 Komedi Oyuncu 5.6 33,417
2005 Suç Oyuncu 6.9 34,622
2003 Komedi Oyuncu 8.7 38,828
Dizi Altyazıları
The Flash (9,381) Better Call Saul (7,067) Fargo (4,181) Lucifer (4,170) American Gods (3,814) Gotham (3,738) The 100 (3,292) Twin Peaks (3,224) 12 Monkeys (2,833) Supernatural (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017