Giriş Kayıt
Doug Barron

Doug Barron


Oyuncu

Doug Barron, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.2 390
2011 Komedi Oyuncu 4.6 85
2010 Dram Oyuncu 6.4 1,883
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,156
2004 Suç Oyuncu 6.3 674
2001 Komedi Oyuncu 8.4 29,143
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017