Giriş Kayıt
Sôkô Wada

Sôkô Wada (40)


Oyuncu

Sôkô Wada, 25 Mart 1977 Fukushima, Japonya doğumlu oyuncu. Karas: The Prophecy (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1977
Doğum Yeri: Fukushima, Japonya
Diğer Bir İsmi: Sohkoh Wada | Toshihiro Wada
Burcu: Koç
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Dram Oyuncu 7.3 363
2013 36 Dram Oyuncu 7.1 11
2012 35 Komedi Oyuncu 6.3 288
2010 33 Romantik Oyuncu 6.4 97
2010 33 Dram Oyuncu 7.2 642
2010 33 Komedi Oyuncu 5.6 30
2010 33 Aksiyon Oyuncu 5.0 91
2009 32 Dram Oyuncu 6.8 197

Bir Yaz Rüyası
2009 32 Dram Oyuncu 5.8 12
2008 31 Dram Oyuncu 6.2 56
2008 31 Komedi Oyuncu 6.7 207
2007 Dram Oyuncu 8.4 906
2007 30 Gerilim Oyuncu 6.3 9
2007 30 Animasyon Oyuncu    
2007 30 Dram Oyuncu 6.9 564
2007 Oyuncu    
2006 29 Korku Oyuncu 5.8 137
2006 29 Komedi Oyuncu 6.4 160
2005 28 Animasyon Oyuncu    
2004 27 Korku Oyuncu 5.3 424

Ölüm Oyunu 2: İntikam
2003 26 Aksiyon Oyuncu 4.7 16,555
2002 25 Komedi Oyuncu 7.1 136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017