Giriş Kayıt
Chuck Peil

Chuck Peil


Görsel Efekt, Yapımcı

Chuck Peil, görsel efekt, yapımcı. Stranglehold (2007), (2007) Ninja Kaplumbağalar (2007), (2008) Çılgın Dostlar 2 (2008), (2008) Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Yapımcı 7.3 49,544

Kahraman İkili
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 18,730

Efsane Beşli
2012 Animasyon Çeşitli 7.3 129,698
2011 Animasyon Çeşitli    
2011 Animasyon Çeşitli 6.6 131
2011 Komedi Çeşitli 4.2 2,426
2010 Animasyon Çeşitli 6.7 126

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Çeşitli 5.2 6,748

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Çeşitli 7.1 247,735

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Çeşitli 5.4 31,760

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 Animasyon Çeşitli    

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Çeşitli 5.6 15,355

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 Animasyon Çeşitli 7.2 4,741

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Çeşitli 6.2 36,552

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Çeşitli 7.1 148,929
2007 Aksiyon Çeşitli 7.3 1,237

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Çeşitli 6.3 54,873
2007 Komedi Çeşitli 6.3 555

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Çeşitli 6.4 29,334

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Çeşitli 5.3 19,102
2005 Biyografi Çeşitli    

Robotlar
2005 Animasyon Çeşitli 6.3 107,830
2004 Aile Çeşitli    
2004 Animasyon Çeşitli    
2004 Aile Çeşitli 5.8 12
2003 Dram Çeşitli    

Çılgın Çocuklar-2
2002 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
5.1 47,150
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017