Giriş Kayıt
Chuck Peil

Chuck Peil


Görsel Efekt, Yapımcı

Chuck Peil, görsel efekt, yapımcı. Stranglehold (2007), (2007) Ninja Kaplumbağalar (2007), (2008) Çılgın Dostlar 2 (2008), (2011) Ice Age: A Mammoth Christmas (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Yapımcı 7.3 52,120

Kahraman İkili
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 18,932

Efsane Beşli
2012 Animasyon Çeşitli 7.3 133,464
2011 Animasyon Çeşitli 6.5 8,284
2011 Animasyon Çeşitli 6.6 131
2011 Komedi Çeşitli 4.2 2,489
2010 Animasyon Çeşitli 6.7 126

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Çeşitli 5.2 6,748

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Çeşitli 7.1 254,900

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Çeşitli 5.4 33,139

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 Animasyon Çeşitli    

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Çeşitli 5.6 15,355

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 Animasyon Çeşitli 7.2 4,741

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Çeşitli 6.2 37,475

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Çeşitli 7.1 153,379
2007 Aksiyon Çeşitli 7.3 1,237

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Çeşitli 6.3 55,825
2007 Komedi Çeşitli 6.3 555

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Çeşitli 6.3 30,446

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Çeşitli 5.3 19,102
2005 Biyografi Çeşitli    

Robotlar
2005 Animasyon Çeşitli 6.3 111,859
2004 Aile Çeşitli    
2004 Animasyon Çeşitli    
2004 Aile Çeşitli 5.8 12
2003 Dram Çeşitli    

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
5.1 49,215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017