Giriş Kayıt
Chuck Peil

Chuck Peil


Görsel Efekt, Yapımcı

Chuck Peil, görsel efekt, yapımcı. Stranglehold (2007), (2007) Ninja Kaplumbağalar (2007), (2008) Çılgın Dostlar 2 (2008), (2008) Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Yapımcı 7.3 49,013

Kahraman İkili
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 18,730

Efsane Beşli
2012 Animasyon Çeşitli 7.3 129,053
2011 Animasyon Çeşitli    
2011 Animasyon Çeşitli 6.6 131
2011 Komedi Çeşitli 4.2 2,390
2010 Animasyon Çeşitli 6.7 126

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Çeşitli 5.2 6,748

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Çeşitli 7.1 246,441

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Çeşitli 5.4 31,468

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 Animasyon Çeşitli    

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Çeşitli 5.6 15,355

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 Animasyon Çeşitli 7.2 4,741

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Çeşitli 6.2 36,461

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Çeşitli 7.1 147,923
2007 Aksiyon Çeşitli 7.3 1,237

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Çeşitli 6.3 54,727
2007 Komedi Çeşitli 6.3 555

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Çeşitli 6.4 29,151

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Çeşitli 5.3 19,102
2005 Biyografi Çeşitli    

Robotlar
2005 Animasyon Çeşitli 6.3 107,128
2004 Aile Çeşitli    
2004 Animasyon Çeşitli    
2004 Aile Çeşitli 5.8 12
2003 Dram Çeşitli    

Çılgın Çocuklar-2
2002 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
5.1 46,756
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017