Giriş Kayıt
Sue Murray

Sue Murray


Yapımcı

Sue Murray, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 6.4 151

Charlie'nin Ülkesi
2013 Dram Yapımcı 7.3 1,220
2013 Dram Yapımcı 6.1 144
2012 Yapımcı    
2011 Biyografi 7.5 14,146

Benim Satılık Tahran'ım
2009 Dram Çeşitli 6.5 1,398
2007 Aksiyon Yapımcı 6.7 399

10 Kano
2006 Macera Yapımcı 7.0 3,766

Tepetaklak
2004 Dram Çeşitli 6.8 6,365
2004 Dram Yapımcı 6.6 255
2003 Dram Yapımcı 6.6 4,336
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017