Giriş Kayıt
Sue Rowe

Sue Rowe (44)


Oyuncu

Susan Morley, 15 Eylül 1973 Ogden, Utah, ABD doğumlu oyuncu. Nowhere Safe (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susan Morley
Doğum Tarihi: 15 Eylül 1973
Doğum Yeri: Ogden, Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: Susan Rounkles
Takma İsmi: Sue Roe
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Dram Oyuncu 2.7 528
2014 41 Dram Oyuncu 5.7 926
2009 36 Dram Oyuncu 6.9 89
2007 34 Kısa Metraj Oyuncu    
2005 32 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018