Giriş Kayıt
Younes Bachir

Younes Bachir


Oyuncu

Younes Bachir, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Yournes Bachir
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Savaş Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,919

Alçaklara Huzur Olmayacak
2011 Gerilim Oyuncu 6.5 3,399
2008 Oyuncu 6.6 415

Kasa 507
2002 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,864
2001 Korku Oyuncu 6.4 1,275
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017