Giriş Kayıt
Younes Bachir

Younes Bachir


Oyuncu

Younes Bachir, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Yournes Bachir
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ateş Altında Kurtarma
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 436
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,919

Alçaklara Huzur Olmayacak
2011 Gerilim Oyuncu 6.5 3,399
2008 Oyuncu 6.6 415

Kasa 507
2002 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,864
2001 Korku Oyuncu 6.4 1,275
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017