Giriş Kayıt
Bob Parr

Bob Parr (60)


Yapımcı

Robert M. Parr, 25 Haziran 1957 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı. The Amazing Race (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert M. Parr
Doğum Tarihi: 25 Haziran 1957
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Çeşitli 7.1 68
2014 Reality-TV Çeşitli 8.0 225
2013 Çeşitli 7.6 155
2012 Reality-TV Çeşitli 6.1 115
2011 Reality-TV Çeşitli 6.3 74
2011 54 Belgesel Çeşitli 6.6 258
2011 Reality-TV Çeşitli 7.4 262

Zahi Hawass'la Mumya Avı
2010 Belgesel Çeşitli 4.2 119
2008 51 Belgesel Çeşitli    
2008 Belgesel Çeşitli 5.5 1,031
2007 Reality-TV Çeşitli 7.6 2,336
2006 Belgesel Çeşitli 7.7 267
2006 Çeşitli 8.0 1,515
2004 Belgesel Çeşitli 8.3 5,348
2003 Belgesel Çeşitli 8.3 47,276
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,114
2002 Belgesel Çeşitli 9.3 1,987
2001 Aksiyon Çeşitli
Yapımcı
7.6 12,152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017