Giriş Kayıt
Bob Parr

Bob Parr (60)


Yapımcı

Robert M. Parr, 25 Haziran 1957 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı. The Amazing Race (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert M. Parr
Doğum Tarihi: 25 Haziran 1957
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Çeşitli 7.1 68
2014 Reality-TV Çeşitli 8.0 225
2013 Çeşitli 7.6 155
2012 Reality-TV Çeşitli 6.1 115
2011 Reality-TV Çeşitli 6.3 74
2011 54 Belgesel Çeşitli 6.6 258
2011 Reality-TV Çeşitli 7.4 262

Zahi Hawass'la Mumya Avı
2010 Belgesel Çeşitli 4.2 119
2008 51 Belgesel Çeşitli    
2008 Belgesel Çeşitli 5.5 1,031
2007 Reality-TV Çeşitli 7.6 2,390
2006 Belgesel Çeşitli 7.7 267
2006 Çeşitli 8.0 1,515
2004 Belgesel Çeşitli 8.3 5,348
2003 Belgesel Çeşitli 8.3 47,556
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,203
2002 Belgesel Çeşitli 9.3 1,987
2001 Aksiyon Çeşitli
Yapımcı
7.6 12,277
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017