Giriş Kayıt
Robert Swartz

Robert Swartz


Editör

Robert Swartz, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Editör 6.6 22

Kendi Ülkeni Kendin Kur
2010 Belgesel Editör 6.6 74
2009 Belgesel Editör 7.7 27
2006 Komedi Editör 5.0 1,150

Vurgun
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 28,204
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,957) Taboo (7,757) The Expanse (7,507) Legion (6,072) Arrow (5,829) The Big Bang Theory (5,641) Vikings (4,534) The Blacklist (3,224) Sherlock (2,841) Suits (2,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017