Giriş Kayıt
Robert Swartz

Robert Swartz


Editör

Robert Swartz, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Editör 6.6 22

Kendi Ülkeni Kendin Kur
2010 Belgesel Editör 6.6 74
2009 Belgesel Editör 7.7 27
2006 Komedi Editör 5.0 1,150

Vurgun
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 29,350
Dizi Altyazıları
Vikings (6,920) Shameless (5,542) Game of Thrones (3,701) Mr. Robot (3,206) Supernatural (2,980) Arrow (2,351) The Big Bang Theory (2,351) Outlander (2,132) Gotham (1,936) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017