Giriş Kayıt
Robert Swartz

Robert Swartz


Editör

Robert Swartz, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Editör 6.6 22

Kendi Ülkeni Kendin Kur
2010 Belgesel Editör 6.6 74
2009 Belgesel Editör 7.7 27
2006 Komedi Editör 5.0 1,150

Vurgun
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 28,204
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017