Giriş Kayıt
Tian Jing

Tian Jing


Oyuncu

Tian Jing, oyuncu. Çin Seddi (2016), İntikam Saati (2013), Te shu shen fen (2013), Pasifik Savaşı: İsyan (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.67
9.7 (14 Oy)
  • Currently 194.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Oyuncu 5.7 51,273

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 208,207

Çin Seddi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 99,303

Ejder Yuvası
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 2,232
2014 Dram Oyuncu    

İntikam Saati
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 6,959
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,055
2012 Dram Oyuncu 4.5 70
2012 Fantastik Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 4.7 405
Dizi Altyazıları
Westworld (9,338) The 100 (2,746) La casa de papel (2,145) 12 Monkeys (2,100) The Expanse (2,007) The Crossing (1,753) Into the Badlands (1,690) Vikings (1,112) Legion (1,103) Supernatural (952)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018