Giriş Kayıt
Tian Jing

Tian Jing


Oyuncu

Tian Jing, oyuncu. Çin Seddi (2016), Jing cha gu shi 2013 (2013), Te shu shen fen (2013), (2017) Kong: Kafatası Adası (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı 2
2018 Aksiyon Oyuncu    

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 47,506

Çin Seddi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 30,530

Ejder Yuvası
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 2,232
2014 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 6,305
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,879
2012 Dram Oyuncu 4.5 70
2012 Fantastik Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 4.7 405
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017