Giriş Kayıt
Tian Jing

Tian Jing


Oyuncu

Tian Jing, oyuncu. Te shu shen fen (2013) yapımıyla biliniyor.

10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı 2
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,245

Ejder Yuvası
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 2,232
2014 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 6,149
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,879
2012 Dram Oyuncu 4.5 70
2012 Fantastik Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 4.7 405
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017