Giriş Kayıt
Tian Jing

Tian Jing (29)


Oyuncu

Tian Jing, 21 Temmuz 1988 Xi'an, Çin doğumlu oyuncu. Çin Seddi (2016), İntikam Saati (2013), Te shu shen fen (2013), (2017) Kong: Kafatası Adası (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1988
Doğum Yeri: Xi'an, Çin
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.67
9.9 (12 Oy)
  • Currently 198.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı 2
2018 Aksiyon Oyuncu    

Kong: Kafatası Adası
2017 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 168,384

Çin Seddi
2016 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 83,548

Ejder Yuvası
2014 26 Animasyon Oyuncu 6.4 2,232
2014 26 Dram Oyuncu    

İntikam Saati
2013 25 Aksiyon Oyuncu 6.1 6,941
2013 25 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,055
2012 24 Dram Oyuncu 4.5 70
2012 24 Fantastik Oyuncu    
2011 23 Dram Oyuncu 4.7 405
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017