Giriş Kayıt
Richard C. Walker

Richard C. Walker


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Richard C. Walker, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Amerikan Gücü: Dünya Polisi (2004), Switched at Birth (2011), Jane by Design (2012), Samantha Who? (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard C. Walker SDSA | Richard Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 6.9 2,258
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.6 4,113
2014 Komedi Set Dekoratörü 5.8 4,014
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.9 2,305
2014 Komedi Set Dekoratörü    
2013 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,535
2012 Komedi Set Dekoratörü 7.4 9,181
2011 Dram Set Dekoratörü 7.8 19,509
2010 Komedi Set Dekoratörü 7.5 999
2009 Dram Set Dekoratörü 7.6 8,350
2007 Dram Set Dekoratörü 7.5 2,850
2007 Dram Set Dekoratörü 7.6 3,908
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.4 8,916
2004 Dram Set Dekoratörü 8.0 3,044

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 139,488
2002 Komedi Set Dekoratörü    
1999 Dram Set Dekoratörü 5.9 2,099
1999 Komedi Set Dekoratörü 6.5 890
1999 Komedi Set Dekoratörü    
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 3,295

Cesur ve Güzel
1987 Dram Set Dekoratörü 3.5 5,697
1984 Dram Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
5.7 1,778
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,548) Assassin's Creed (8,417) Doctor Strange (4,664) Allied (4,036) Moana (2,772) Forushande (2,507) Arrival (2,409) Split (2,368) Lion (2,015) Hacksaw Ridge (1,670)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,250) The Flash (4,701) Vikings (3,811) Supernatural (3,062) Blindspot (2,555) Suits (2,331) Sherlock (2,217) The Big Bang Theory (1,806) The Expanse (1,636) The Vampire Diaries (1,533)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017