Giriş Kayıt
Richard C. Walker

Richard C. Walker


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Richard C. Walker, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Amerikan Gücü: Dünya Polisi (2004), Switched at Birth (2011), Jane by Design (2012), Samantha Who? (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard C. Walker SDSA | Richard Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 6.9 2,288
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.6 4,220
2014 Komedi Set Dekoratörü 5.8 4,014
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.9 2,364
2014 Komedi Set Dekoratörü    
2013 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,535
2012 Komedi Set Dekoratörü 7.4 9,181
2011 Dram Set Dekoratörü 7.8 19,658
2010 Komedi Set Dekoratörü 7.5 999
2009 Dram Set Dekoratörü 7.6 8,385
2007 Dram Set Dekoratörü 7.5 2,874
2007 Dram Set Dekoratörü 7.6 3,948
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.4 8,916
2004 Dram Set Dekoratörü 8.0 3,044

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 140,035
2002 Komedi Set Dekoratörü    
1999 Dram Set Dekoratörü 6.0 2,111
1999 Komedi Set Dekoratörü 6.5 890
1999 Komedi Set Dekoratörü    
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 3,295

Cesur ve Güzel
1987 Dram Set Dekoratörü 3.5 5,747
1984 Dram Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
5.7 1,796
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017