Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Richard C. Walker

Richard C. Walker


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Richard C. Walker, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Amerikan Gücü: Dünya Polisi (2004), Switched at Birth (2011), Jane by Design (2012), Make It or Break It (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard C. Walker SDSA | Richard Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 6.9 2,200
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.6 3,950
2014 Komedi Set Dekoratörü 5.8 4,014
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.9 2,185
2014 Komedi Set Dekoratörü    
2013 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,535
2012 Komedi Set Dekoratörü 7.4 9,181
2011 Dram Set Dekoratörü 7.8 19,334
2010 Komedi Set Dekoratörü 7.5 999
2009 Dram Set Dekoratörü 7.6 8,314
2009 Komedi Set Dekoratörü    
2007 Dram Set Dekoratörü 7.5 2,834
2007 Dram Set Dekoratörü 7.6 3,908
2004 Dram Set Dekoratörü 8.0 3,044

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 138,793
2002 Komedi Set Dekoratörü    
1999 Dram Set Dekoratörü 5.9 2,084
1999 Komedi Set Dekoratörü 6.5 890
1999 Komedi Set Dekoratörü    
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 3,295

Cesur ve Güzel
1987 Dram Set Dekoratörü 3.5 5,648
1984 Dram Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
5.7 1,754
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017