Giriş Kayıt
Richard C. Walker

Richard C. Walker


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Richard C. Walker, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Amerikan Gücü: Dünya Polisi (2004), Switched at Birth (2011), Young Sheldon (2017), Jane by Design (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard C. Walker SDSA | Richard Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Set Dekoratörü 7.1 14,982
2016 Dram Set Dekoratörü 6.9 2,422
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.6 5,607
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.9 3,021
2014 Komedi Set Dekoratörü 5.8 4,014
2014 Komedi Set Dekoratörü    
2013 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,535
2012 Komedi Set Dekoratörü 7.4 9,181
2011 Dram Set Dekoratörü 7.8 21,056
2010 Komedi Set Dekoratörü 7.5 1,021
2009 Dram Set Dekoratörü 7.6 8,730
2007 Dram Set Dekoratörü 7.5 3,061
2007 Dram Set Dekoratörü 7.6 4,013
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.4 8,916
2004 Dram Set Dekoratörü 8.0 3,044

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 146,278
2002 Komedi Set Dekoratörü    
1999 Dram Set Dekoratörü 6.0 2,229
1999 Komedi Set Dekoratörü 6.5 890
1999 Komedi Set Dekoratörü    
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 3,295

Cesur ve Güzel
1987 Dram Set Dekoratörü 3.6 6,186
1984 Dram Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
5.7 1,978
Dizi Altyazıları
Westworld (6,551) The 100 (3,135) The Expanse (2,558) La casa de papel (1,850) The Crossing (1,620) Colony (1,458) 12 Monkeys (1,191) Into the Badlands (1,007) Genius (999) Vikings (978)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018