Giriş Kayıt
Coralie Rose

Coralie Rose


Oyuncu

Coralie Rose, oyuncu. Rise of the Footsoldier (2007) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 5.3 920

Striptizciler Vs Kurtadamlar
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,597
2010 Korku Oyuncu 3.7 800
2007 Aksiyon Oyuncu 6.9 17,158
2007 Kısa Metraj Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.9 480
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,096
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,753) Dunkirk (3,919) Stronger (2,701) It (2,170) Mother! (1,464) American Made (1,402) Loving Vincent (1,324) Kingsman: The Golden Circle (1,323) Flatliners (631) The Foreigner (629)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,104) Shameless (6,041) Mr. Robot (4,677) Game of Thrones (3,122) Peaky Blinders (2,063) Manhunt: Unabomber (1,993) Lucifer (1,635) Designated Survivor (1,498) Supernatural (1,364) The Big Bang Theory (1,085)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017