Giriş Kayıt
Coralie Rose

Coralie Rose


Oyuncu

Coralie Rose, oyuncu. Rise of the Footsoldier (2007) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 5.2 743

Striptizciler Vs Kurtadamlar
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,597
2010 Korku Oyuncu 3.7 800
2007 Aksiyon Oyuncu 6.9 16,582
2007 Kısa Metraj Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.9 480
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,969
Film Altyazıları
Live by Night (10,096) Resident Evil: The Final Chapter (8,824) Hidden Figures (4,677) Rogue One (4,289) Patriots Day (4,247) Assassin's Creed (3,762) Split (3,488) Allied (3,460) Paterson (3,290) Why Him? (2,153)
Dizi Altyazıları
Legion (4,463) The 100 (3,998) Black Sails (3,289) Arrow (3,237) The Expanse (3,049) The Originals (2,761) Colony (2,584) The Flash (2,265) The Last Kingdom (2,191) Vikings (2,038)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017