Giriş Kayıt
Clinton H. Wallace

Clinton H. Wallace (42)


Kameraman, Yapımcı, Oyuncu

Clinton H.Wallace De Cornwall, 25 Ocak 1975 Montego Bay, Jamaica doğumlu kameraman, yapımcı, oyuncu. Violent Blue (2011), Mad Cowgirl (2006), (2004) Tepeler (2004), (2013) Blue Dream (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Clinton H.Wallace De Cornwall
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1975
Doğum Yeri: Montego Bay, Jamaica
Diğer Bir İsmi: Roger Eldemire | Clinton Wallace
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Dram Yapımcı    
2015 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
8.1 942
2013 38 Dram Yapımcı
Kameraman
7.7 826
2013 38 Belgesel    
2011 36 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 18
2011 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Kameraman
1.8 284
2011 36 Suç    
2011 36 Dram Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
2.9 369
2011 36 Dram Yapımcı
Kameraman
7.0 1,106
2010 35 Komedi Oyuncu 5.5 66
2010 35 Korku Yapımcı
Kameraman
2.8 168
2010 35 Suç Yapımcı 3.2 33
2008 33 Komedi Kameraman 5.4 131

Canavar Savaşları
2007 32 Aksiyon Kameraman 3.6 21,827
2006 31 Dram Oyuncu
Kameraman
6.1 1,366
2006 31 Dram Kameraman 4.6 92
2004 29 Belgesel Yapımcı
Kameraman
Çeşitli
6.0 23

Tepeler
2004 29 Suç Kameraman 2.6 6,229
2004 29 Kısa Metraj Kameraman 7.2 382

Şenlik Ateşi
1990 15 Komedi Oyuncu 5.5 18,511
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017