Giriş Kayıt
Philipp Chudalla

Philipp Chudalla (36)


Kameraman

Philipp Chudalla, 24 Kasım 1980 Munich, Almanya doğumlu kameraman. Französisch für Anfänger (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Kasım 1980
Doğum Yeri: Munich, Almanya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman    
2015 35 Fantastik Kameraman 6.2 358
2014 34 Macera Kameraman 6.2 998
2014 34 Gerilim Kameraman 6.1 47
2014 34 Komedi Kameraman 5.8 19
2012 32 Aksiyon Kameraman 7.8 543,202

Küçük Cinayetler
2012 32 Suç Kameraman 5.5 47
2012 32 Macera Kameraman 3.7 98
2009 Aksiyon Kameraman 7.8 32
2009 29 Dram Kameraman 6.4 17
2007 27 Komedi Kameraman 5.7 316

8 Mil Yukarı
2007 27 Biyografi Çeşitli 6.4 2,389
2006 26 Aksiyon Kameraman 4.4 216
2006 26 Komedi Kameraman 6.3 758
2006 26 Korku Kameraman    
2005 25 Dram Kameraman    
2003 23 Korku Kameraman
Çeşitli
4.6 678
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017