Giriş Kayıt
James Sloane

James Sloane


Oyuncu, Editör

James Sloane, oyuncu, editör.

Diğer Bir İsmi: Jim Sloane
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 4.8 401

The Answer Man
2009 Komedi Çeşitli 6.5 5,682

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.2 144,372
1996 Macera Editorial Department 6.9 17,213
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,646
Dizi Altyazıları
Vikings (15,748) Shameless (7,310) Black Mirror (6,439) The Flash (4,509) Star Trek: Discovery (2,419) The Big Bang Theory (2,070) Supernatural (1,862) Bron/Broen (1,209) Supergirl (1,194) Stranger Things (1,158)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018