Giriş Kayıt
James Sloane

James Sloane


Oyuncu, Editör

James Sloane, oyuncu, editör.

Diğer Bir İsmi: Jim Sloane
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 4.8 401

The Answer Man
2009 Komedi Çeşitli 6.5 5,682

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.2 145,913
1996 Macera Editorial Department 6.9 17,213
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,716
Film Altyazıları
Black Panther (2,780) Cargo (2,407) Red Sparrow (2,208) Game Night (1,615) True Crimes (1,494) Deadpool (1,190) Avengers: Infinity War (916) Annihilation (864) L'insulte (851) Den of Thieves (842)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018