Giriş Kayıt
James Sloane

James Sloane


Oyuncu, Editör

James Sloane, oyuncu, editör.

Diğer Bir İsmi: Jim Sloane
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 4.8 401

The Answer Man
2009 Komedi Çeşitli 6.5 5,682

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.2 143,193
1996 Macera Editorial Department 6.9 17,213
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,594
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017