Giriş Kayıt
Billy Lush

Billy Lush (35)


Oyuncu

William Paul Lush, 30 Kasım 1981 New Haven, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. The Black Donnellys (2007), Generation Kill (2008), The Chicago Code (2011), Norman (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Paul Lush
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1981
Doğum Yeri: New Haven, Connecticut, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.2 15,482
2014 Dram Oyuncu 8.4 6,613
2013 Suç Oyuncu 7.1 4,838

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 73,666
2012 Aksiyon Oyuncu 8.9 1,632
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,294
2011 Komedi Oyuncu    

Köpekler
2011 30 Gerilim Oyuncu 5.8 27,941
2011 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,078
2010 29 Aksiyon Oyuncu    
2010 29 Komedi Oyuncu 6.6 1,294
2008 Dram Oyuncu 8.7 30,783
2007 26 Dram Oyuncu 5.1 93
2007 Suç Oyuncu 8.2 12,741
2006 25 Dram Oyuncu 6.2 401
2006 25 Dram Oyuncu 6.4 576
2004 Dram Oyuncu 8.0 3,044
2004 23 Dram Oyuncu 6.0 1,725
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,659
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,465) Assassin's Creed (8,362) Doctor Strange (4,598) Allied (4,001) Moana (2,736) Forushande (2,499) Arrival (2,389) Split (2,359) Lion (1,999) Hacksaw Ridge (1,645)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,160) The Flash (4,467) Vikings (3,704) Supernatural (3,028) Blindspot (2,520) Suits (2,306) Sherlock (2,189) The Big Bang Theory (1,796) The Expanse (1,616) The Vampire Diaries (1,508)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017