Giriş Kayıt
Kazuo Ota

Kazuo Ota


Editör

Kazuo Ota, editör.

Diğer Bir İsmi: Kazuo Ôta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Korku Editör 7.0 141
1985 Gizem Editör    
1980 Dram Editör 7.1 81

İblis
1978 Dram Editör 7.5 511
1977 Korku Editör 6.7 171
1974 Suç Editör 7.6 677
1968 Korku Editör 6.3 310
1968 Editör 7.0 163
1967 Dram Editör 7.2 120

İhtiras
1967 Dram Editör 7.2 219
1964 Aksiyon Editör 7.7 1,868
1963 Editör    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017