Giriş Kayıt
Bruno Lastra

Bruno Lastra


Oyuncu

Bruno Lastra, oyuncu. The Keeper: The Legend of Omar Khayyam (2005), (2003) Kod 46 (2003), (2007) İyi Geceler (2007), (2003) Pür Neşe (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 7.9 4,516
2009 Macera Oyuncu 6.5 647

İyi Geceler
2007 Komedi Oyuncu 5.9 7,575
2006 Dram Oyuncu    
2005 Macera Oyuncu 7.0 562

Paralel Öyküler
2004 Dram Oyuncu    

Kod 46
2003 Dram Oyuncu 6.2 18,224

Pür Neşe
2003 Komedi Oyuncu 6.7 4,399

Bir Kralı Öldürmek
2003 Biyografi Oyuncu 6.2 2,570
2002 Dram Oyuncu 5.4 758
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017