Giriş Kayıt
Tetsuo Gotô

Tetsuo Gotô


Oyuncu

Tetsuo Gotô, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tetsuo Gotoh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 14,041
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 8,929
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,905
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 228
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 262
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 7,290
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 302
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 912
2005 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 49,827
2001 Animasyon Oyuncu 7.5 285

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 50,677
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,001) Den of Thieves (3,412) Maze Runner: The Death Cure (3,076) Winchester (2,665) Hostiles (2,538) A martfüi rém (2,014) 12 Strong (1,983) Bleeding Steel (1,596) The Commuter (1,515) Submergence (1,237)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,661) Westworld (8,594) Supernatural (4,921) The Big Bang Theory (3,700) The Terror (3,256) Gotham (3,131) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,653) Arrow (2,599) The Flash (2,145) Krypton (1,850)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018