Giriş Kayıt
Tetsuo Gotô

Tetsuo Gotô


Oyuncu

Tetsuo Gotô, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tetsuo Gotoh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 8.2 7,495
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 4,872
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,429
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 228
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 262
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 7,290
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 302
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 912
2005 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 43,884
2001 Animasyon Oyuncu 7.5 285

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 43,907
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,944) Passengers (8,435) Doctor Strange (4,734) Arrival (3,543) Assassin's Creed (2,942) Allied (2,761) Fences (2,677) Hacksaw Ridge (2,237) Moana (1,832) Nocturnal Animals (1,424)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,473) Legion (8,487) The 100 (8,054) Taboo (6,686) The Big Bang Theory (5,765) Arrow (4,728) Black Sails (3,828) Vikings (3,369) The Expanse (3,357) The Flash (3,311)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017