Giriş Kayıt
Tetsuo Gotô

Tetsuo Gotô


Oyuncu

Tetsuo Gotô, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tetsuo Gotoh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 8.2 8,494
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 7,106
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,429
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 228
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 262
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 7,290
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 302
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 912
2005 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 45,183
2001 Animasyon Oyuncu 7.5 285

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 45,435
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017