Giriş Kayıt
Tetsuo Gotô

Tetsuo Gotô


Oyuncu

Tetsuo Gotô, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tetsuo Gotoh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 8.2 7,847
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 4,872
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,429
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 228
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 262
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 7,290
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 302
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 912
2005 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 44,267
2001 Animasyon Oyuncu 7.5 285

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 44,401
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017