Giriş Kayıt
Claire Coffee

Claire Coffee (37)


Oyuncu

Claire Elizabeth Coffee, 13 Nisan 1980 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu. Buddymoon (2016), Vahşi Şeyler 3 (2005), (2011) Grimm (2011), (2011) Franklin & Bash (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Claire Elizabeth Coffee
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1980
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
4.0 (3 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Komedi Oyuncu 6.2 696
2012 32 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,206
2011 Dram Oyuncu 7.8 95,030
2008 28 Komedi Oyuncu 5.5 280
2006 26 Komedi Oyuncu    

Vahşi Şeyler 3
2005 25 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,868
1999 Dram Oyuncu 8.8 50,706
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,648
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (23,290) Blade Runner 2049 (3,762) Jigsaw (2,671) Geostorm (2,486) Last Flag Flying (1,758) The Man from Earth: Holocene (1,540) Dunkirk (1,434) It (1,114) The Foreigner (1,096) Justice League (875)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,312) Shameless (6,773) Black Mirror (6,283) Star Trek: Discovery (3,803) The Big Bang Theory (3,485) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,259) Supernatural (3,206) The X Files (2,181) The Gifted (2,128) The Blacklist (1,682)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018