Giriş Kayıt
Scarlett Alice Johnson

Scarlett Alice Johnson


Oyuncu

Scarlett Alice Johnson, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Adulthood (2008), Panik Butonu (2011), Pramface (2012), The Reeds (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Scarlett Johnson
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 7.9 148
2012 Komedi Oyuncu 7.7 1,774

Panik Butonu
2011 Korku Oyuncu 5.3 5,646
2011 Komedi Oyuncu 8.0 1,636
2010 Gerilim Oyuncu 2.9 794
2010 Korku Oyuncu 4.6 2,284
2008 Dram Oyuncu 6.7 10,200
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,095
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,584) Passengers (8,703) Doctor Strange (5,023) Arrival (3,774) Assassin's Creed (3,125) Fences (3,067) Allied (2,906) Hacksaw Ridge (2,423) Moana (1,947) Forushande (1,557)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,771) Legion (8,659) The 100 (8,651) Taboo (8,193) The Big Bang Theory (6,098) Arrow (4,955) Black Sails (4,428) Vikings (3,686) The Expanse (3,498) The Flash (3,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017