Giriş Kayıt
Aleksandr Utkin

Aleksandr Utkin


Yapımcı

Aleksandr Utkin, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yapımcı 4.0 1,324

Güneş Yanığı 2
2010 Dram Yapımcı 4.1 3,453
2004 Dram Yapımcı 6.7 1,135

Tehlikeli Saatler
2002 Dram 0 6.7 53,420

Sibirya Berberi
1998 Komedi 0 7.9 9,380
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018