Giriş Kayıt
Aleksandr Utkin

Aleksandr Utkin


Yapımcı

Aleksandr Utkin, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yapımcı 4.0 1,324

Güneş Yanığı 2
2010 Dram Yapımcı 4.1 3,453
2004 Dram Yapımcı 6.7 1,135

Tehlikeli Saatler
2002 Dram 0 6.7 51,773

Sibirya Berberi
1998 Komedi 0 7.9 9,380
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,110) Rick and Morty (4,201) The Defenders (3,267) The Strain (2,916) Suits (1,852) Mr. Mercedes (1,289) The Sinner (1,103) Fargo (1,063) The Last Ship (993) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017