Giriş Kayıt
Joel Shearer

Joel Shearer


Müzisyen, Müzisyen

Joel Shearer, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Janis: Hüzünlü Küçük Kız
2015 Belgesel Müzik 7.4 2,414

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Müzik 7.3 247,760

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Müzik 5.7 102,080
2012 Dram Müzik 3.8 150

127 Saat
2010 Macera Müzik 7.6 291,187

Adamım Benim
2009 Komedi Müzik 7.0 171,546
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017