Giriş Kayıt
Joel Shearer

Joel Shearer


Müzisyen, Müzisyen

Joel Shearer, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Janis: Hüzünlü Küçük Kız
2015 Belgesel Müzik 7.4 2,414

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Müzik 7.3 249,742

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Müzik 5.7 102,922
2012 Dram Müzik 3.8 150

127 Saat
2010 Macera Müzik 7.6 293,922

Adamım Benim
2009 Komedi Müzik 7.0 172,389
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017