Giriş Kayıt
Joel Shearer

Joel Shearer


Müzisyen, Müzisyen

Joel Shearer, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Janis: Hüzünlü Küçük Kız
2015 Belgesel Müzik 7.5 3,392

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Müzik 7.3 250,983

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Müzik 5.7 103,406
2012 Dram Müzik 3.8 150

127 Saat
2010 Macera Müzik 7.6 295,163

Adamım Benim
2009 Komedi Müzik 7.0 172,925
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017